Minilening

minileningEen minilening of microkrediet is een lening voor een klein bedrag, dat u meestal ook vrij snel weer terugbetaalt. Heel handig als u plotseling onverwachte uitgaven hebt, maar u zit krap bij kas.

Een snelle oplossing voor kleine bedragen.

Sommige mensen lenen elke maand 50 euro of 100 euro voor een paar dagen, om het dan meteen terug te betalen zodra hun loon gestort is, op het einde van de maand. De kosten van zo’n minilening van korte duur zijn telkens ook maar een paar euro, maar uiteindelijk, als u alles optelt, lopen de kosten aardig op.

De kredietkaart als beste oplossing op lange termijn

beobank kredietkaartenU kan een kredietkaart aanvragen met kredietopening tot 5.500 euro. Zo heeft u een doorlopend krediet, waarmee u overal (in de winkel, aan het tankstation) kan betalen. Op het einde van de maand, als uw loon al gestort is, betaalt u dan in 1x uwfactuur. Zo kan u nooit in het rood gaan op uw bankrekening.

Als u elke maand uw factuur betaalt, betaalt u geen interest!

Dit is met voorsprong de goedkoopste oplossing!

Als u toch cash geld nodig hebt, kan u met een kredietkaart ook kleine bedragen aan de geldautomaat opnemen. Dit kost u niets, zolang u het bedrag op het einde van de maand (na ontvangst van je factuur) maar weer terugbetaalt. Veel beter en goedkoper dan eender welke minilening!

kredietkaart